Narcotics Anonymous måden at leve på

"Det begynder med et åbentsind..."

~ Velkommen ~

Hjælp med at gøre det bedre!

 Vi udvikler en multilsproget sektion for at gøre denne side mere tilgængelig for NA medlemmer på verdensplan.  

HVAD ER "NA MÅDEN AT LEVE PÅ"?

Denne bog er resultatet af kærligheden og hård arbejde fra mange taknemmelige afhængige.

HVEM ER VI?

Vi er NA medlemmer som tror at NA bedring er mere end simpel abstiseren fra stoffer - det er en måde at leve på.

HVORFOR ER VI HER?

Vi deler vores erfaring med bedring ved at skrive denne bog . Hvad der er lært ad nogle få kan bruges af enhver der er interesseret. Vi er dedikerede - giv det videre!

HVORDAN KAN JEG BLIVE INVOLVERET?

Bed venligst i henhold til din tro før du deltager i dette arbejde. Vi vil at dette værk bliver født af den fælles kærlighed og taknemmelige ånd som vi har når vi beder om at blive instrumentet af en kærlig gud. Der er fare for at denne simple pointe går tabt i personligheder og konstant bøn er det eneste forsvar vi har. Tilslut dig venligst denne fantastiske mulighed for at hjælpe med at skrive en kunst værdig bedrings tekst. Vi er inspireret af at denne mulighed kommer ved daggryet af et nyt årtusinde.

HVORFOR GØR VI DET PÅ DENNE MÅDE?

Den service struktur med hvilken vi var istand til at skabe gruppe samvittig litteratur som "The Basic Text" eksistere ikke længere. Vi udøver vores frihed som NA medlemmer til at samle og præsentere de tanker der demonstrerer vores syn på hvad der er erfaret og hvad der er muligt i NA bedring. Selvom vi er autonome, prøver vi at handle på en måde der vil bidrage til den fælles vældfærd i NA fællesskabet.

HJÆLP MED AT GØRE DET BEDRE

Du kan skrive input eller give respons på en nuværende artikkel i "the Quest Forum", kun Engelsk tak.

Hvis du bekymret ang. kløgt, ønsker historien i projektet, eller har et spørgsmål - e-mail venligst direkte. Alle foreslag på hvordan vi kan få siden til at fremstå mere klar vil blive påskønnet.

Nyt materialle fremsent af medlemmer eller grupper vil blive vist og bør sendes direkte med e-mail. Alle ideer og kommetarer er velkomne og påskønnede. Vi er glade for at du har interressen og modet for at deltage i dette projekt.

Indkluder venligst dit navn, sidste initial, dit oprindelses land, hvis du er ivrig på at korespondere med en WOL arbejder, på det sprog på hvilket du foretrækker at modtage korrespondanse. Det vil være en hjælp at have en måde at kontakte dig direkte eller via e-mail for at en WOL arbejder kunne afklare dit input skulle det blive nødvendigt. Hvis du vælger at forsyne med direkte kontakt information, kan du gøre dette via e-mail for at bevare privatlivets fred. Vær forsikret på at vi ikke vil give denne information til folk som ikke er indvoldveret med dette projekt.

 OPMÆRKSOMHED TAK

En frivillig arbejder er eller er ikke familiær med det sprog de oversætter til. Dette betyder at fejl definitivt vil fore komme. Mange vil være humorristiske men nogle vil måske være frastødenne og fornærmende. Vi beder dig om at være tålmodig og give anvisninger når dette forekommer. Husk at formålet er at bære budskabet ud til verdensomspænnende deltagelse i dette projekt. Vi håber at have denne bogtilgængelig i andre sprog end Engelsk og behøver DIG til dette. Vi må alle forblive oppmærksomme på at de bånd der holder os sammen er stærke.

VELKOMMEN !

Hvad vi lære her vil gavne alle.

Magien i NA sammenhold står klart når vi ser vores ønske om bredring reflekteret i andre. Når dette sker - ser vi, forstår vi, og vi er en.

Dette er styrken af vores sammenhold.

Trykte kopier er nu tilgængelige!


Hit Counter hits since December 1999

Home


Reprinted from the 
Narcotics Anonymous Way of Life, 
Traditions War: a pathway to peace,
The Spirit of NA 
or NA Twenty Plus

being edited on this site.

N.A. FELLOWSHIP USE ONLY
Copyright © December 1998
Victor Hugo Sewell, Jr.

NA Foundation Group
6685 Bobby John Road Atlanta, GA 30349 USA

404.312.5166

nawol@nawol.org

All rights reserved. This draft may be copied by members of Narcotics Anonymous for the purpose of writing input for future drafts, enhancing the recovery of NA members and for the general welfare of the Narcotics Anonymous Fellowship as a whole. The use of an individual name is simply a registration requirement of the Library of Congress and not a departure from the spirit or letter of the Pledge, Preface or Introduction of this book. Any reproduction by individuals or organizations outside the Fellowship of Narcotics Anonymous is prohibited. Any reproduction of this document for personal or corporate monetary gain is prohibited.